A Gedeon Birtok Irsai Olivér 2018-as és a Damax Kft Kövidinka “Suttogó” 2018-as bora lettek Kecskemét Város zászlósborai

Mostantól egy évig a Gedeon Birtok Irsai Olivér 2018-as és a Damax Kft Kövidinka "Suttogó" 2018-as bora viselik a Kecskemét Város Bora kitüntető címet. 

Tovább

Egy lakiteleki cuvée lett idén a város bora


A lakiteleki Damax Kft. cserszegi fűszeres – kövidinka bora viselheti idén a Kecskemét Város Bora címet. A város és környéke termelői borverseny eredményét is kihirdették pénteken a kecskeméti városházán.

Tovább

Jolly az év bora!

Mostantól egy évig a Damax Kft "Jolly névre hallgató" Cserszegi Fűszeres - Kövidinka 2016 bora viseli a Kecskemét Város Bora kitüntető címet. Az elismerésről szóló oklevelet és a díjat Dabasi Gábornak adta át Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét város alpolgármestere pénteken a Városházán.

Tovább

Jolly a Kecskemét Város Bora verseny győztese

Pénteken végre kiderült, melyik bor lett a Kecskemét Város Bora verseny első helyezettje. 25 termelő mintegy 72 mintával vett részt idén a megmérettetésen, ahol végül a Damax Kft. kecskeméti bortermelője, Dabasi Gábor vehette át Szeberényi Gyula Tamás alpolgármestertől a Kecskemét Bora címet, Cserszegi Fűszeres – Kövidinka fehérboráért.

Tovább
  • 1